Som una família de Sant Jordi Desvalls on treballem i vivim. Ens encanta aquesta zona i ens va semblar que una bona manera de compartir-la seria rehabilitar la casa dels nostres avis, la Lola i en Quel, (antiga Can Pipa) i rehabilitant dos espais per allotjar a altres persones que volguessin conèixer la zona i gaudir de l’entorn. I així ho vam fer. A l’any 2011 hem acabat la reforma integral i obrim les portes.

Ca la Lola i en Quel té aquest nom en homenatge als nostres avis que van arribar a Diana a principis dels anys cinquanta, quan encara no hi havia ni llum ni aigua corrent. Els avis van ser els “masovers” de Can Figueres, una casa del veïnat que era un antic convent. Més tard van viure a Can Pipa una vegada reformada la casa. Des que van arribar a Diana, els avis van participar de la vida del veïnat com si fossin una gran família, a la que des d’aquí volem agrair tota l’estimació amb què els han tractat.

Ara, la família ens dediquem a la venda de carn i embotits i, des de fa més de 35 anys , a l’elaboració del nostres propis embotits. Trobareu la nostra carnisseria, Can Brengaret, al cor de Sant Jordi Desvalls, a la Plaça Constitució.

Us esperem per gaudir d’uns dies especials, en un entorn rural ple d’encant i tranquil·litat.

Tenim un obsequi preparat per a vostra arribada. Sigueu benvinguts!

 
C/ La Riera, 4 (veïnat de Diana). 17464, Sant Jordi Desvalls (Girona)
T. 972 798 022. info@calalolaienquel.com
HUTG-012310